I després

ACTIVITATS DE LA CASA IRLA

Compartiu aquesta història

Aquest Dijous, 20 de novembre a les 21 h. presentació del llibre “És a les nostres mans” a càrrec de Teresa Forcades (Barcelona,1966), monja del monestir de Sant Benet de Montserrat que l’any 1992 marxa als EUA per especialitzar-se en Medicina Interna a la Universitat de Nova York, i després es doctora en Salut Pública el 2004 i en Teologia Fonamental el 2008.
El llibre aplega el pensament social, polític i econòmic de Forcades en tota la seva
profunditat, fent una crítica ètica del capitalisme en la seva versió més depredadora.
El text també vol donar claus per comprendre la crisi actual, i fa una sèrie de propostes
a favor de la democràcia social, capaç de fer avançar la justícia i la llibertat
al mateix temps. També inclou les seves reflexions sobre el nacionalisme en el marc
del moment actual i des de l’amor a la diversitat humana. Gratuït.

Dissabte, 22 de novembre, a les 22:30 h. concert de boleros, havaneres i son cubà a càrrec de Neus Mar amb l’espectacle “Sons i cançons de l’Havana”. Neus Mar, una veu femenina carregada de matisos i sentiment, que dia a dia va guanyant terreny en el nostre panorama musical, ens convida a descobrir la riquesa de la música cubana. Des del sentimentalisme del bolero al ritme contagiós del son cubà, amb temes tradicionals de la Vieja Trova fins a temes comercials de Gloria Estefan, passant per l’havanera cubana. Un nit musical per descobrir.
Els músics que acompanyaran Neus Mar són Emilio Sánchez; guitarra, Pep Rius; contrabaix i Toni Gadea; percussió. Entrada 5 €. Per reservar taula per sopar a la taverna Cas Romagué truqueu al tel. 972.32.11.56

El més llegit

I després