I després

FRANCESC MARCO PRESENTA LLIBRE A CASA IRLA

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte dia 27 de juny a les 19 h, Francesc Marco Palau presenta el seu llibre: “Josep Rahola. Una veu catalanista d’esquerres al Senat”. (La presencia del Sr. Josep Rahola a l’acte no està confirmada fins l’última hora atesa a la seva avançada edat).
Josep Rahola d’Espona (Barcelona, 1918) és exemple de fidelitat al país. Enginyer de professió, forma part d’una de les nissagues gironines més apassionants del segle XX. Família de comerciants, intel·lectuals i polítics, la seva és una vida dedicada a la llengua i a la cultura catalanes.
Del 1979 al 1986 va fer presents al Senat els valors d’esquerres, catalanistes i republicans del seu partit, ERC, que avui continua defensant. D’arrel i cor empordanès, el seu compromís nacional el converteix en un referent del catalanisme a les comarques gironines.
Francesc Marco Palau (Tarragona, 1989) Historiador. Llicenciat en Història per la Universitat Rovira i Virgili i màster en Història de Catalunya a la Universitat Autònoma de Barcelona. Realitzà una estada acadèmica a la Universitat de València. Actualment és doctorand en Història comparada, política i social a la UAB. Columnista de premsa i opinador en diversos mitjans de comunicació, ha publicat articles acadèmics i de divulgació en referència a les tipologies culturals i polítiques del catalanisme, així com d’art contemporani català.

El més llegit

I després