I després

CELEBRACIÓ DE FI DE CURS DE L’ESCOLA D’ADULTS

Compartiu aquesta història

Divendres 19 de juny era un dia especial per a l’Escola d’Adults perquè era el darrer del curs del 37 aniversari del centre. La festa, en casos així, ja havia començat dies abans. Però la celebració important es va fer el dia 19.
I no podia haver-hi més rellevància: una projecció d’un curt protagonitzat per diferents alumnes i responsables del centre va encapçalar la celebració. No era un curt qualsevol, era… un musical, “Madison”, és a dir, els actors i actrius ballaven, de forma extraordinària. I ballaven la música que diferents grups de música de Sant Feliu -vinculats a la música dels anys seixanta- anaven tocant.
Finalitzada la projecció (l’acte es va fer al Centre Cívic Vilartagues) es va repetir la coreografia entre els assistents, i es va demostrar que qui balla bé ho fa en pantalla, i en directe.
Passat aquest acte, es va fer l’acte protocol·lari de cloenda de curs, amb les paraules del director, Antoni Ferrer, i de l’alcalde, Carles Motas.
L’Escola Adults és un dels centres educatius referents a la ciutat, amb 700 alumnes en les múltiples disciplines que imparteix. Té 37 anys d’història. El 90% del seu alumnat és de Sant Feliu de Guíxols, però també s’hi inscriuen persones Santa Cristina, Cassà, Llagostera o Platja d’Aro.
Fan nombroses matèries, des d’Alfabetització, català, alemany, i també tècniques o especialitzades, entre moltes altres

El més llegit

I després