I després

5 NOTÍCIES + 5 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

J.M.ALEJANDRE EN UN VIDEOCLIP DE “FAMILY OF THE YEAR”
El periodista i actor ganxó Josep Maria Alejandre, ha participat en el nou video-clip d’una de les bandes de música indie més reconegudes del moment. Es tracta de “Family of the year”, liderada per Joe Keefe, formació que s’ha desplaçat des de los Àngeles (California) fins a terres catalanes per posar imatges al seu nou èxit “Make you mine”.
La productora Canadà sota la direcció de Marçal Forés s’encarrega de la direcció i Josep Maria Alejandre hi fa el paper de guardaespatlles de Keefe.
Us recomanem que escolteu l’èxit anterior de la formació anomenat “Heroe” que es va incorporar a la banda sonora de la pel·licula “Boyhood” : https://www.youtube.com/watch?v=mYFaghHyMKc

500 ALEX

 

X ESCOLA D’ESTIU D’EDUCACIÓ MUSICAL – AEMCAT
L’Escola de Música de Sant Feliu avança l’agenda de concerts per a la setmana que va del 6 fins el 12 de juliol:
Dimarts, 7 de juliol, a les 22:00 al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, concert a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, l’orquestra de corda i la coral jove oferiran un concert gratuït amb peces de diversos estils i èpoques.
El dijous, 9 de juliol, a les 22:30 h. a la Plaça de l’Ajuntament, concert de La Soul Machine, una banda de soul que interpreta els grans èxits de la música negra contemporània i temes propis, 15 músics amb una llarga trajectòria i diverses aventures discogràfiques. Concert gratuït.
Divendres, 10 de juliol, a les 19:00 h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, el Cor de l’AEMCAT, dirigit per Basilio Astulez estrena de la cantata “La Clàudia Sol té un Do” amb música d’Antoni Miralpeix i text de Miquel Desclot. Concert familiar gratuït.

500 CORDA

 

ACTE 27S, ON TOT COMENÇA
Aquest proper dissabte 27 de juny, a les 19 hores, en el marc de la campanya de l’ANC 27º09’2015” on tot comença, es durà a terme la concentració a 3 mesos de les eleccions plebiscitàries. L’acte s’ha convocat a la plaça del Mercat davant de l’ajuntament i es repetirà cada 27 de mes amb la finalitat de compartir i fer arribar a tothom la il·lusió per crear la República Catalana. Consistirà en la lectura d’un manifest i serà amenitzat pel grup Percussió Ganxona.

500 PERCUSSIÓ

 

TERESA DIEGO EXPOSA A LA CAMBRA DE COMERÇ
De l’1 al 15 de juliol a la Cambra de Comerç de Sant Feliu, exposició de Teresa Diego. Realitza la seva formació artística a l’Escola Massana on completa la carrera amb diversos cursos d´especialització. Segueix la seva formació a l´Escola d´Arts i Oficis amb cursos de pintura i procediments. Estudia gravat aprofundint en tècniques clàssiques i investigació. Ha estat guardonada amb el 1er Premi Nacional de Disseny Estampat amb un projecte mural i amb el 1er Premi de Pintura Sanvicens de Sitges.
Actualment el seu estil ha defugit d’un cert academicisme per aprofundir en un expressionisme de traç immediat i taca intuïtiva. L’exposició “Gent” n’és un exemple. Inauguració l’1 de juliol a les 19:00 h.

500 TERESA DIEGO

 

TRES APUNTS D’ACTIVITATS ESPORTIVES
Dissabte, 27 de juny
FESTA CLOENDA TEMPORADA TWIRLING
Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Mati de’11h. a 13 h. Exhibició de twirling
Tarda : de 14 a 16 h. Dinar
De 16 h. a 20 h. Activitats en l’esplanada del parking

FESTIVAL CLOENDA CLUB TAEKWONDO A PUNT
A LA NOVA PLAÇA DEL PUIG
Hora de 18 h. a 20 h.
Organitza : Club Taekwon-do a punt

Diumenge, 28 de juny
TROFEU ACAS COSTA BRAVA SUB 2015
De 10 a 11,30 h.
Zona: Cala Jonca
Organitza : Acas Costa Brava

500 TWIRLING

El més llegit

I després