I després

FOTO DELS CANDIDATS A L’ALCALDIA

Compartiu aquesta història

El passat dijous el diari El Punt Avui va reunir, abans del Ple Ordinari, als nou candidats a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols que presenten els diferents grups, coalicions i plataformes en les properes Eleccions Municipals del 24 de maig.
És un més dels habituals reportatges i treballs que els mitjans de comunicació estem preparant durant la precampanya per tal d’acostar als electors els perfils dels candidats i els seus equips.
Durant la passada setmana i l’inici d’aquesta, la nostra emissora està enregistrant les falques que durant la campanya s’aniran emetent en els espais gratuïts que Ràdio Sant Feliu ofereix a totes les candidatures així com entrevistes personals que des del divendres 8 de maig i fins el divendres 22 es barrejaran al llarg de la programació. El dimecres, 20 de maig a les 8 del vespre, El Punt Avui i Ràdio Sant Feliu, oferiran al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, el debat amb els nou caps de llista i el diumenge, 24 de maig a les 8 del vespre, es posarà en marxa l’Especial Eleccions, a la nostra emissora, amb l’escurtini, els resultats i les entrevistes a tots els protagonistes.

El més llegit

I després