I després

Folk i literatura amb A Singer of Songs a l’Ermita de Sant Amanç aquesta nit a les 10

Les entrades anticipades ja es poden adquirir al web mascana6.com al preu de 9 euros pels socis i d'11 pel públic general

Compartiu aquesta història

Mascanada6 ha organitzat per aquesta nit de divendres una de les actuacions que s’inclouen en la seva programació d’aquesta temporada.

En aquest cas es tracta d’una proposta que combina folk i literatura i que va a càrrec de Lieven Scheerlinck, conegut també pel seu alter ego ‘A Singer of Songs’, i que començarà a partir de les 10 de la nit a l’Ermita de Sant Amanç. L’artista hi farà la presentació del seu llibre ‘Dulce Derrota’ i alhora, també interpretarà algunes de les seves cançons.

Scheerlinck és un cantautor belga resident a Barcelona de qui la premsa en descriu la música com a “folk de bressol de baixa fidelitat que cau tan suau com els flocs de neu”. El llibre que hi presentarà tracta sobre la música però, sobretot, del fet de perdre, ja sigui en l’amor, el sexe, el periodisme, a la pista de tennis o en els concursos de playback.

El preu de l’entrada és de 9 euros pels socis de Mascanada6 i d’11 pels que no ho siguin. Les entrades anticipades es poden adquirir al web mascana6.com clicant aquí.

El més llegit

I després