L’artista d’Almería Antonio Jesús García Che, hereu de la mítica generació AFAL, exposa a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols la seva darrera mostra titulada A compás, que s’emmarca dins el 57 Festival de Porta Ferrada que té lloc aquest estiu a la Ciutat. En ella, el fotògraf capta, en paraules del cantaor José Mercé, “la naturalitat, el cor i la intuició”.

L’exposició es pot visitar de dilluns a diumenge, d’11 del matí a 9 de la nit. Al mateix edifici també es poden veure les mostres de l’Espai Carmen Thyssen i la de pintures, dibuixos i escultures del cantant i compositor Manolo Garcia, que degut a l’èxit es prorroga fins els proper 1 de setembre.

El preu de l’entrada per aquesta i totes les mostres del Monestir és de 7€ la general, 5€ la reduïda, 3€ la infantil per a nenes i nens de 6 a 12 anys i de 5€ per grups de més de 25 persones.

A la inauguració hi van participar, d’esquerra a dreta, el regidor del Festival de Porta Ferrada, Josep Saballs; l’artista Antonio Jesús García “Che”; el documentalista Carles Prats, el director artístic del Festival, Albert Mallol; i el regidor de Patrimoni Cultural, Josep M. Muñoz.