I després

Fins el 31 d’agost, Antonio Jesús García “Che” exposa les seves fotografies al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

L’artista d’Almería Antonio Jesús García “Che”, hereu de la mítica generació AFAL, exposa a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols la seva darrera mostra titulada “A compás”, que s'emmarca dins el 57 Festival de Porta Ferrada que té lloc aquest estiu a la Ciutat.

Compartiu aquesta història

L’artista d’Almería Antonio Jesús García Che, hereu de la mítica generació AFAL, exposa a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols la seva darrera mostra titulada A compás, que s’emmarca dins el 57 Festival de Porta Ferrada que té lloc aquest estiu a la Ciutat. En ella, el fotògraf capta, en paraules del cantaor José Mercé, “la naturalitat, el cor i la intuició”.

L’exposició es pot visitar de dilluns a diumenge, d’11 del matí a 9 de la nit. Al mateix edifici també es poden veure les mostres de l’Espai Carmen Thyssen i la de pintures, dibuixos i escultures del cantant i compositor Manolo Garcia, que degut a l’èxit es prorroga fins els proper 1 de setembre.

El preu de l’entrada per aquesta i totes les mostres del Monestir és de 7€ la general, 5€ la reduïda, 3€ la infantil per a nenes i nens de 6 a 12 anys i de 5€ per grups de més de 25 persones.

A la inauguració hi van participar, d’esquerra a dreta, el regidor del Festival de Porta Ferrada, Josep Saballs; l’artista Antonio Jesús García “Che”; el documentalista Carles Prats, el director artístic del Festival, Albert Mallol; i el regidor de Patrimoni Cultural, Josep M. Muñoz.

 

El més llegit

I després