I després

Finalment s’arriba a un acord i Sant Feliu serà seu del MIC de futbol base l’abril

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament i l’organització de la Mediterranean International Cup (MIC) han pogut arribar a un acord per tal que Sant Feliu de Guíxols sigui seu de la XII edició del torneig internacional de futbol base que se celebrarà entre els dies 3 i 8 d’abril de 2012.

Recordem que havíem anunciat que l’Ajuntament havia decidit renunciar, a partir d’aquesta edició, en considerar que el cost de 18.000 € era excessiu tant pels resultats que s’obtenien com per la situació econòmica del consistori., per la qual cosa es va decidir que només es pagarien les matrícules dels jugadors de l’Escola de Futbol Sant Feliu (EFSF) però no se celebrarien partits a les instal•lacions esportives locals.

A aquesta renuncia l’organització va respondre amb una rebaixa d’aproximadament 6.000 € que tampoc fou acceptada per l’Ajuntament ganxó atès que superava la quantitat que podia aportar i ja s’havia produït tant el debat entre ciutadans com entre els polítics que estaven a favor i en contra d’afrontar aquesta despesa.

Després de desestimar-ho definitivament, va persistir l’interès de l’organització per no perdre una de les seves seus històriques i es va arribar a un acord que consisteix en què l’aportació rondarà els 4.000 €, que pertanyen a les matrícules dels jugador de l’EFSF, que tenen un cost de 85 € cadascuna. Com a contrapartida, l’Ajuntament ha de cedir el camp d’esports municipal de Vilartagues i una ambulància que entrarà dintre del conveni que l’Ajuntament i Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro tenen signat.

D’altra banda, l’Ajuntament no haurà de fer front al pagament de les hores extres dels conserges de les instal•lacions esportives ni es farà càrrec d’un sopar tradicional pressupostat en gairebé 1.500 €.

Quant a les novetats del MIC, s’ amplia la competició femenina a més dies i més clubs que arribaran a ser una desena que competiran els dies 6 i 7 d’abril a l’Estartit amb equips ja confirmats com ara FC Barcelona i l’Euromat UE l’Estartit..

En aquesta edició s’hi preveu la participació de més de 200 equips repartits en 6 categories: aleví futbol 7, aleví futbol 11, infantil, cadet, juvenil i femení juvenil.

El més llegit

I després