I després

El Centre Excursionista Montclar planteja avui en assemblea participar a Trailwalker

Compartiu aquesta història

El Centre Excursionista Montclar (CEM) ha convocat per avui, 31 de gener, una Junta Extraordinària per tal de plantejar, als representants de les diverses seccions, la participació d’un o dos equips del centre a la Trailwalker Intermón Oxfam del 5 i 6 de maig amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu.

Un representant va assistir a la reunió que es va convocar fa uns dies amb les associacions esportives de Sant Feliu que, avui, traslladarà els detalls a la resta de companys als quals també se’ls informarà de la possibilitat de participar-hi en la dinamització de l’arribada o bé com a voluntaris de la marxa.

En la circular de la convocatòria el representant trasllada als companys que creu que un projecte d’aquest caire, i més si té previsió de repetir-se, el Montclar hi hem de formar part des del primer any. Una manera adequada de fer ressò dels nostres ideals i activitats, i de la nostra existència a la gent d’aquí i d’allí.

També comenta que és un projecte solidari i afegeix que requereix una aportació mínima de 1500€, i per tant, haurem de treballar units totes les seccions, si creieu que la causa s’ho mereix, per poder aconseguir aquests diners per poder tenir la nostra entitat representada en aquest projecte solidari.

I fins i ho contempla com una possibilitat de reactivar les activitats del CEM atès que aquest projecte ens pot servir per tornar vida a l’entitat, així com fer que sigui una manera de donar ressò a Sant Feliu de qui som.

El més llegit

I després