I després

Es va celebrar una jornada de vídeo marketing a la Cambra de Comerç de SFG

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va celebrar la setmana passada un taller pràctic sobre vídeo màrqueting per ajudar a les empreses aprofitar les potencialitats que ofereix el canal You Tube, el segon buscador més utilitzat a la xarxa, per arribar als seus potencials clients i generar negoci.

El taller, amb una part teòrica i una altre de pràctica, va anar a càrrec d’Enrique San Juan, experimentat formador en xarxes socials. El ponent va explicar la diferència de You Tube amb altres xarxes socials i la forma com es poden complementar per tal de generar trànsit a les pàgines web de les empreses.

Va destacar que YouTube ofereix molta facilitat per compartir continguts, i per tenir subscriptors, un element que s’ha de tenir en compte de cara a posicionar millor una pàgina, en els cercadors, juntament amb les paraules clau com s’etiqueten.

Els participants varen fer brainstorming de cara a buscar temàtiques i continguts per generar vídeos i varen aprendre quins son els aspectes que cal tenir en compte per tal de planificar un canal d’empresa al YouTube.

El formador va recordar també la importància de saber comunicar i que és millor crear clips d’un minut que no pas d’una durada més llarga per arribar a l’audiència. En la part més pràctica, els participants han conegut els aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora d’enregistrar un vídeo -il•luminació, so, l’entorn, el format- i l’estructura que han de tenir.

Així mateix se’ls ha informat sobre alguns dels programes d’edició de vídeo més populars i la forma com s’han de comportar davant d’una camera.

El més llegit

I després