Es va celebrar una jornada de vídeo marketing a la Cambra de Comerç de SFG

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols va celebrar la setmana passada un taller pràctic sobre vídeo màrqueting per ajudar a les empreses aprofitar les potencialitats que ofereix el canal You Tube, el segon buscador més utilitzat a la xarxa, per arribar als seus potencials clients i generar negoci.

El taller, amb una part teòrica i una altre de pràctica, va anar a càrrec d’Enrique San Juan, experimentat formador en xarxes socials. El ponent va explicar la diferència de You Tube amb altres xarxes socials i la forma com es poden complementar per tal de generar trànsit a les pàgines web de les empreses.

Va destacar que YouTube ofereix molta facilitat per compartir continguts, i per tenir subscriptors, un element que s’ha de tenir en compte de cara a posicionar millor una pàgina, en els cercadors, juntament amb les paraules clau com s’etiqueten.

Els participants varen fer brainstorming de cara a buscar temàtiques i continguts per generar vídeos i varen aprendre quins son els aspectes que cal tenir en compte per tal de planificar un canal d’empresa al YouTube.

El formador va recordar també la importància de saber comunicar i que és millor crear clips d’un minut que no pas d’una durada més llarga per arribar a l’audiència. En la part més pràctica, els participants han conegut els aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora d’enregistrar un vídeo -il•luminació, so, l’entorn, el format- i l’estructura que han de tenir.

Així mateix se’ls ha informat sobre alguns dels programes d’edició de vídeo més populars i la forma com s’han de comportar davant d’una camera.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació