I després

Festa Major de PDA

Compartiu aquesta història

Platja d’Aro celebra del 14 al 17 d’agost la Festa Major 2014, amb l’esperit d’oferir un ampli conjunt d’activitats, que la facin atractiva per a tots els públics i per a totes les edats. Segons informa gironanoties.com, la gratuïtat i l’aire lliure com a escenari de gairebé totes les propostes (només n’hi ha una de pagament i cinc en recintes tancats) són els trets característics d’una festa variada, dinàmica i engrescadora amb concordança amb el cosmopolitisme de la vila. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb col•laboració amb diverses entitats locals, proposa un programa d’activitats amb la música, l’esport, la cultura i les noves tecnologies com a protagonistes. La principal novetat és la nova imatge gràfica de celebració, Submergeix-te a la festa de Roser Matas, guanyadora del segon concurs de cartells convocat pel consistori entre els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot, l’únic centre d’estudis superiors de la matèria a les comarques de Girona.
Enguany també se celebra el 3r Concurs de Fotografia per Instagram, però amb una petita variació en la temàtica, que passa del atractius generals del municipi de les dues primeres edicions, a centrar-se, exclusivament, en les activitats pròpies de la Festa Major de Platja d’Aro. La convocatòria està oberta a majors de 18 anys que poden presentar propostes del 14 al 18 d’agost, amb un màxim de 3 imatges per persones. Per optar a guanyar el primer i únic premi, un iPad Mini, cal publicar-les al hastag #fmpda2014. Però encara hi ha dos concursos més: campionat de Sudoku, dijous 14 d’agost (17.30 h) per a joves i adults a l’exterior de l’Ajuntament, impulsat per la Biblioteca Mercè Rodoreda –inscripció prèvia-; i concurs d’elaboració d’allioli, divendres 15 d’agost (19-21 h) a la Plaça Major, patrocinat per Oli Borges amb la possibilitat de guanyar productes de la marca (inscripcions en el mateix moment del concurs).
Els concerts més importants es concentren enguany a la Plaça del Mil•lenari (gratuïts i amb servei de bar) i s’inicien dijous 14 d’agost amb la doble l’actuació –concert i ball- de l’Orquestra Els Montgrins (20 h i 23.30 h). L’endemà, divendres 15 d’agost hi actuen All Star Karaoke i The Penguins (22.30 h i 0.30 h); i dissabte 16 d’agost Montreal 76 i Els Pets (23 h i 0.30 h). El diumenge 17 d’agost és el torn de dues formacions clòniques: Willy and The Poorboys -Creedence Clearwater Revival- i Abbey Road –The Beatles- (22.30 h i 0.30 h). Altres propostes musicals en altres espais són els concerts d’Orlando “Maraca” i Ramon Valle Latin Jazz Quintet divendres 15 d’agost (23 h) a la Platja Gran-Cavall Bernat, en el marc del Festival Nits de Jazz; i Dedos con duende de guitarra flamenca, amb Pedro Navarro, dissabte 16 d’agost (21.30 h) a l’Església de Santa Maria.

El més llegit

I després