El guixolenc Bruno Plana, de 36 anys, que juntament amb altres companys de Sant Feliu s’havien desplaçat a Manresa per participar dissabte en la 8a edició de la ScooterRun de Vespas i Lambrettas del Bages, va resultat ferit greu en un accident en què el conductor d’un turisme, un jove de 18 anys, el va envestir frontalment. En les primeres proves de detecció de drogues, a les quals el van sotmetre els Mossos d’Esquadra, va donar positiu. En el vehicle hi viatjaven tres joves més.
El xoc va tenir lloc a 1/4 d’1 del migdia a la B-431, al terme de Calders, quan el turisme va avançar un ciclista abans d’un canvi de rasant i va envair el carril contrari per on circulava la caravana de motos tipus scooter que feien un recorregut per diversos pobles del Bages. Bruno Plana, que conduïa una de les motos de la caravana, va rebre el primer impacte del cotxe, patint diverses fractures i fou traslladat en un helicòpter medicalitzat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Un dels companys de la comitiva que anava just al darrera també fou traslladat amb vehicle medicalitzat del SEM a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa amb ferides lleus.
En Bruno, conegut per haver treballat de cara al públic a l’antiga SACME de Sant Feliu i molt vinculat al col·lectiu de l’Atzavara, actualment resideix al Regne Unit i es trobava a Sant Feliu passant 15 dies de vacances visitant a la família i els amics, es va afegir a aquesta trobada amb alguns d’ells i havia de fer de disc-jockey precisament en una activitat de la ScooterRun.
Tot i que en un primer moment semblava que només es podria tractar d’una fractura de fèmur, va patir diverses lesions internes de les quals ha hagut de ser intervingut d’urgència, segons fons del propi cercle d’amics que participaven a la trobada.