I després

GRAVACIÓ D’ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA

Compartiu aquesta història

Dirigits per Dolors Vidal i amb Luis González al piano, una setantena de joves cantaires de les corals de grau mitjà de l´Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols., han enregistrat 14 temes, amb la particularitat que la majoria eres composicions dels propis alumnes i per Luis González.
L’enregistrament s’ha portat a terme al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de la ciutat, on es va instal·lar un estudi de gravació mòbil.
El disc portarà per nom “Som com som” i està prevista la seva sortida pel mes de setembre d’enguany, la qual cosa donarà temps a fer les mescles i les còpies així com el disseny previ, que anirà a càrrec de Carmela Llobet, mare de cantaires de les corals.
En aquest disc també hi participen molt activament professors com l´Anna Maria Llandrich, que ha preparat la tècnica vocal dels cantaires, Toni Pujol i Marc Bódalo que amb el baix i la bateria han posat el toc definitiu a l’acompanyament.
Aquest és el resultat d’un treball que abasta tot el curs on, a més de la coral de primer, segon i tercer de grau mitjà, han anat a Kobarid- Eslovènia, ara es produirà l’intercanvi invers) mentre que els grans varen fer estada a Regensburg- Alemanya.
Fa uns dies varen participar tots plegats en un destacat concert realitzat a l’Església del Pi de Barcelona que anava a benefici per la lluita de la cardiopatia congènita.
Responsables de l’Escola Municipal de Música destaquen que ha estat “un curs amb molt treball, il.lusions i emocions compartides que esperem segueixin durant molts més cursos”.

EMUSICA FALDILLA

El més llegit

I després