GRAVACIÓ D’ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA

Dirigits per Dolors Vidal i amb Luis González al piano, una setantena de joves cantaires de les corals de grau mitjà de l´Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols., han enregistrat 14 temes, amb la particularitat que la majoria eres composicions dels propis alumnes i per Luis González.
L’enregistrament s’ha portat a terme al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de la ciutat, on es va instal·lar un estudi de gravació mòbil.
El disc portarà per nom “Som com som” i està prevista la seva sortida pel mes de setembre d’enguany, la qual cosa donarà temps a fer les mescles i les còpies així com el disseny previ, que anirà a càrrec de Carmela Llobet, mare de cantaires de les corals.
En aquest disc també hi participen molt activament professors com l´Anna Maria Llandrich, que ha preparat la tècnica vocal dels cantaires, Toni Pujol i Marc Bódalo que amb el baix i la bateria han posat el toc definitiu a l’acompanyament.
Aquest és el resultat d’un treball que abasta tot el curs on, a més de la coral de primer, segon i tercer de grau mitjà, han anat a Kobarid- Eslovènia, ara es produirà l’intercanvi invers) mentre que els grans varen fer estada a Regensburg- Alemanya.
Fa uns dies varen participar tots plegats en un destacat concert realitzat a l’Església del Pi de Barcelona que anava a benefici per la lluita de la cardiopatia congènita.
Responsables de l’Escola Municipal de Música destaquen que ha estat “un curs amb molt treball, il.lusions i emocions compartides que esperem segueixin durant molts més cursos”.

EMUSICA FALDILLA

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació