I després

BRUNO PLANA MOR EN NO SUPERAR LES FERIDES

Compartiu aquesta història

Dissortadament Bruno Plana, de 36 anys, no ha pogut superar les ferides ocasionades en l’accident en el qual fou víctima d’un conductor de 18 anys que va donar positiu en la prova de detecció de drogues i ha mort a primera hora de la tarda d’aquest diumenge a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, on fou ingressat.
Tal i com ja hem explicat en la notícia anterior es trobava a la comarca del Bages participant amb una colla d’amics de Sant Feliu en la ScooterRun de Vespas i Lambrettas del Bages i estava previst que fes una sessió com a disc-jockey en el marc d’aquesta mateixa activitat.
La invasió del carril contrari per part del conductor va enganxar de ple la moto que conduïa i va haver de ser evacuat en helicòpter. Ja a l’hospital se li varen practicar diverses intervencions quirúrgiques que, desgraciadament, no li han pogut salvar la vida.
Des de fa un parell d’anys en Bruno residia a Londres i havia vingut a Sant Feliu a passar 15 dies, el major temps dels quals l’ha dedicat als amics assistint a concerts i altres activitats com la ScooterRun.
La família, conjuntament amb les funeràries de Sabadell i Sant Feliu, han de fer la tramitació i les gestions per al trasllat del seu cos i, a hores d’ara, no se sap amb exactitud quan es podrà donar el condol a la família al tanatori ni la data del funeral, informació que us acostarem quan estigui confirmada.
Els propis amics han estat la nostra font d’informació i la sobtada notícia els ha consternat pel carisma i l’estima que tots ells tenien envers en Bruno Plana. Reposi en pau.

El més llegit

I després