Després de més de quatre mesos de la desaparició d’una dona de Sant Feliu de Guíxols (Maribel Vegas Rodriguez de 39 anys), el 22 de gener de 2011 i, atès que no hi ha cap informació sobre el seu parador, alguns familiars i amics han creat un grup de Facebook per intentar localitzar-la pel seu compte.

En pocs dies s’hi han afegit més de 720 persones que, a través de la xarxa social, volen divulgar la seva fotografia a la recerca de pistes que condueixin a la seva localització. En el missatge inicial, una cosina-germana fa la següent crida acompanyada d’una fotografia: Quiero pediros un favor muy personal, esta chica se llama Maribel Vegas Rodriguez y es mi prima hermana, salió de su casa el 22 de Enero de 2011 a las 16h y no hemos vuelto a saber nada de ella, os suplico etiqueteis, compartais y me ayudeis a difundir su foto para que cualquier persona que nos pueda ayudar a encontrarla se pueda poner en contacto con nosotros. Su familia la espera y os agradece toda vuestra ayuda. El grup es diu: “Ayúdanos a encontrar a Maribel Vegas Rodríguez”.

Recordem que bombers, Mossos d’Esquadra, policia local de Sant Feliu de Guíxols i un equip de submarinistes de la Guàrdia Civil van començar a rastrejar al dia següent de la seva desaparició una zona de penya-segats a la carretera que va de Sant Feliu a Tossa, per intentar localitzar-la. La recerca es va centrar en aquesta zona, després es localitzés el seu coche  en un mirador que hi ha al costat del trencant de Sant Grau.

Un primer rastreig per la zona va permetre localitzar la jaqueta i també els seus dos mòbils, a dalt del penya-segat. Més avall, com si algú els hagués llençat des de dalt, van ser trobats una cadena i uns anells, que els familiars van identificar com a seus. En vista que el cotxe i els objectes personals eren arran de la zona de l’estimball, i per la possibilitat que la dona hagués caigut o s’hagués llençat a la zona de l’aigua, es va mobilitzar la barca de la policia local de Sant Feliu de Guíxols i també es va contactar amb la Guàrdia Civil, que hi va enviar un equip de submarinistes del grup d’especialistes d’activitats subaquàtiques (GEAS) de Barcelona, que es van submergir al mar però no van trobar cap rastre de la dona. Tampoc es va detectar a les pedres cap senyal que ningú hi hagués caigut.

A més del Facebook esmentat, es pot trucar al telèfon 112