I després

Llibre digital dels Tallers d’Història i premis de Fotografia Marina

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit ha realitzat la Mostra Artística de Sant Jordi 2011 en el marc dels Tallers d’Història que cada curs escolar porta a terme l’Arxiu Municipal amb els centres d’ensenyament de Sant Feliu de Guíxols. Enguany els alumnes han participat a la Mostra amb els seus escrits i dibuixos sobre l’evolució dels transports terrestres a la nostra ciutat, especialment els carros, tartanes, traginers i autobusos.
Es dóna les gràcies a la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics (i a l’Equip LIC) del Baix Empordà, i s’ofereixen a Internet tots els treballs presentats en aquesta XXXVI Mostra Artística en un format de LLIBRE DIGITAL.
S’agraeix públicament la participació de tot l’alumnat de la ciutat i a la feina del professorat en la tasca pedagògica de difondre, cada any, una part de la nostra història.

IV Concurs de Fotografia Marina
El divendres dia 3 de juny a les 18.00 es va celebrar la inauguració i lliurament de premis del IV Concurs de fotografia marina de Sant Feliu de Guíxols al pati de l’ajuntament.
Els premiats de les diferents categories han estat:

Categoria Sant Feliu de Guíxols, el fons marí
1r premi- Cèsar Bodi Brun. Títol: Puja la muntanya
2n premi- Federico Moreno Murianas. Títol: Morenassa

Categoria Sant Feliu de Guíxols i el mar

1r premi- Jordi Gallego. Títol: Alba roja a Sant Feliu de Guíxols

2n premi- Pere Font. Títol: Llum de lluna

Accèssit- Joan Vidal. Títol: Albada ganxona

L’exposició es pot visitar al pati de l’ajuntament fins el dia 19 de juny.

El més llegit

I després