Llibre digital dels Tallers d’Història i premis de Fotografia Marina

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit ha realitzat la Mostra Artística de Sant Jordi 2011 en el marc dels Tallers d’Història que cada curs escolar porta a terme l’Arxiu Municipal amb els centres d’ensenyament de Sant Feliu de Guíxols. Enguany els alumnes han participat a la Mostra amb els seus escrits i dibuixos sobre l’evolució dels transports terrestres a la nostra ciutat, especialment els carros, tartanes, traginers i autobusos.
Es dóna les gràcies a la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics (i a l’Equip LIC) del Baix Empordà, i s’ofereixen a Internet tots els treballs presentats en aquesta XXXVI Mostra Artística en un format de LLIBRE DIGITAL.
S’agraeix públicament la participació de tot l’alumnat de la ciutat i a la feina del professorat en la tasca pedagògica de difondre, cada any, una part de la nostra història.

IV Concurs de Fotografia Marina
El divendres dia 3 de juny a les 18.00 es va celebrar la inauguració i lliurament de premis del IV Concurs de fotografia marina de Sant Feliu de Guíxols al pati de l’ajuntament.
Els premiats de les diferents categories han estat:

Categoria Sant Feliu de Guíxols, el fons marí
1r premi- Cèsar Bodi Brun. Títol: Puja la muntanya
2n premi- Federico Moreno Murianas. Títol: Morenassa

Categoria Sant Feliu de Guíxols i el mar

1r premi- Jordi Gallego. Títol: Alba roja a Sant Feliu de Guíxols

2n premi- Pere Font. Títol: Llum de lluna

Accèssit- Joan Vidal. Títol: Albada ganxona

L’exposició es pot visitar al pati de l’ajuntament fins el dia 19 de juny.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació