I després

Exposició de contes d’arreu del món a la Biblioteca i 25 anys d’Escola bressol a SFG

Compartiu aquesta història

Exposició biblioteca

Fins al 18 de febrer, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, convida a tothom a visitar l’exposició itinerant “Contes d’arreu del món” de l’artista Delphine Labedan. L’exposició consta de 13 il•lustracions, amb aquarel•la i acrílics, basades en contes clàssics d’arreu del món, com ara Alícia al país de les meravelles de Lewis Carrol; La reina de les neus i La sireneta de Hans Christian Andersen; Les aventures de Tom Thumb dels Germans Grimm; contes de l’antologia oriental com ara Les mil i una nits i Aladí i la llàntia meravellosa, i també contes populars russos com per exemple El vaixell volador d’Alexandre Nikolaievitx Afanassiev.
<http://delphinelabedan.blogspot.com/>

La trobareu al vestíbul de la Biblioteca en l’horari habitual:
De dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores
De dilluns a divendres de 17 a 21 hores
Entrada gratuïta a totes les exposicions.
Facebook Biblioteca: http://www.facebook.com/bibliotecaguixols

25 anys de l’Escola Bressol Oreneta

El director de l’Escola Bressol ha adreçat un breu recordatori en referència a l’aniversari d’aquest equipament que diu: “Avui fa exactament 25 anys que l’Escola Bressol Pública Oreneta va obrir les seves portes a les famílies de la nostra ciutat.

Les persones que vàrem viure aquell 2 de febrer de 1987 i que encara hi treballem, juntament amb totes aquelles altres professionals que ens hi hem anat incorporant posteriorment estem molt satisfets de poder arribar a celebrar aquest 25è aniversari i per això hem volgut compartir la nostra il•lusió amb tots/es vosaltres. Per molts anys”.

El més llegit

I després