I després

Exposició d’Anna Castelló al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu

La seva mostra es titula “El mar, la dona i Caterina Albert”

Compartiu aquesta història

Fins al 21 d’agost trobem en exposició al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’artista local Anna Castelló amb la seva mostra titulada “El mar, la dona i Caterina Albert”.

Des de fa uns anys la pintora sol relacionar la seva obra amb algun tema literari.

A la seva exposició trobarem un homenatge a Caterina Albert, coneguda pel seu nom de ploma de Víctor Català i que fou una escriptora catalana, autora de la novel·la Solitud, una de les obres literàries cabdals del modernisme. L’artista no deixa de banda les seves clàssiques marines. Així ens ho explica Anna Castelló.

Per a ella la pintura és una activitat natural, espontània i personal, que flueix lliurement des del seu interior, guiada per la intuïció.

Li agrada experimentar amb matèries primeres diferents, i crear formes originals amb harmonia visual i des de l’abstracte.

L’artista Anna Castelló va néixer a Barcelona l’any 1957, des del 1977 al 1983, va estudiar disseny d’interiors a l’Escola La Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les.

Posteriorment ha fet cursos amb pintura, treballant diferents materials i textures, i combinacions de tonalitats i colors. A més d’experimentar amb olis i aquarel·les durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb diverses textures.

Les obres d’Anna Castelló es poden veure al Pati de l’Ajuntament a fins al proper 3 de setembre, de dilluns de diumenge, d’11 a 13h i de 18 a 21h.

Està emmarcada en les mostres d’artistes locals de l’Ajuntament de la ciutat, “Guíxols Art 2023”

El més llegit

I després