I després

L’Ajuntament organitzarà el proper any més tallers per a joves, que alertin sobre els perills de saltar al mar des de les roques

En les xerrades d’aquest dissabte han participat el Punt Jove, l'Aquàtic Club Xaloc, Suara o Mar Save, col·lectius relacionats amb el medi marí

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols ha organitzat aquest dissabte dos tallers per a joves que alerten sobre els riscos de saltar al mar des de les roques.

Alexis Cubó, regidor de Joventut, ens explica perquè es va decidir promoure aquesta activitat a la nostra ciutat.

Cubó destaca que “l’aposta municipal quan organitzen aquestes propostes passa sempre per la prevenció, amb accions que promoguin la prevenció de riscos de qualsevol tipus”.

En les xerrades han participat tant l’Ajuntament, amb la dinamitzadora i Agent de Salut del Punt Jove Marta Liarte, com l’Aquàtic Club Xaloc, Suara o Mar Save, col·lectius relacionats amb el medi marí, que han donat informacions sobre aquest àmbit, a partir de l’experiència de cadascun dels professionals.

El regidor de Joventut es mostra content per “l’interès que mostraven els joves que hi van participat”.

De cara a l’any vinent, aquest tipus de xerrades es faran abans de la temporada d’estiu a les escoles de la nostra ciutat.

Cada estiu es registren més de 2.000 avisos en salts a Catalunya, i són la causa del 6% de lesions de medul·la a Espanya. Algunes lesions són irreversibles, i 9 de cada 10 accidents es podrien prevenir.

El més llegit

I després