I després

Expo de M.Àngel Esteve a l’Ajuntament de SFG

Compartiu aquesta història

Durant aquests dies es pot contemplar al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols l’obra de Miquel Àngel Esteve, dibuixant que va dedicar part de la seva obra a retratar racons marítims de la Costa Brava, a reproduir embarcacions construïdes per mestres d’aixa catalans i edificis emblemàtics de la ciutat.
Per això aquesta exposició és un reconeixement i homenatge a la seva figura i la seva tasca d’investigació. L’exposició Homenatge a Miquel Àngel Esteve (1945-2003), es va inaugurar el passat dissabte, 20 d’abril a les 19 hores al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Amb aquesta mostra l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la família volen fer un tribut a la figura de Miquel Àngel Esteve, així com contribuir a la difusió de part de la seva obra i, especialment, els dibuixos a ploma vinculats a la ciutat. L’exposició ofereix un recorregut panoràmic per l’obra artística de l’autor i està dividida en quatre àmbits: Racons marítims de Sant Feliu de Guíxols, Velers catalans del s. XIX, Paisatges de Girona i Arquitectura religiosa catalana.
L’entrada és gratuïta i l’horari de visites és: de dilluns a dissabte, de 10 a 13h i de 16 a 19h. Diumenges de 10 a 14h.

DSCN6666

El més llegit

I després