Durant aquests dies es pot contemplar al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols l’obra de Miquel Àngel Esteve, dibuixant que va dedicar part de la seva obra a retratar racons marítims de la Costa Brava, a reproduir embarcacions construïdes per mestres d’aixa catalans i edificis emblemàtics de la ciutat.
Per això aquesta exposició és un reconeixement i homenatge a la seva figura i la seva tasca d’investigació. L’exposició Homenatge a Miquel Àngel Esteve (1945-2003), es va inaugurar el passat dissabte, 20 d’abril a les 19 hores al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Amb aquesta mostra l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la família volen fer un tribut a la figura de Miquel Àngel Esteve, així com contribuir a la difusió de part de la seva obra i, especialment, els dibuixos a ploma vinculats a la ciutat. L’exposició ofereix un recorregut panoràmic per l’obra artística de l’autor i està dividida en quatre àmbits: Racons marítims de Sant Feliu de Guíxols, Velers catalans del s. XIX, Paisatges de Girona i Arquitectura religiosa catalana.
L’entrada és gratuïta i l’horari de visites és: de dilluns a dissabte, de 10 a 13h i de 16 a 19h. Diumenges de 10 a 14h.

DSCN6666