I després

La Trailwalker se celebra amb gran èxit

Compartiu aquesta història

187 equips complets de l’Intermón Oxfam Trailwalker varen arribar a la meta de Sant Feliu de Guíxols. 260 equips, formats cadascun per 4 marxadors i 2 persones de suport, havien sortit d’Olot el dissabte, a les 10,05 hores. 923 marxadors varen estar capaços de completar els 100 quilòmetres de recorregut i, malgrat el seu gran esforç, 115 participants (el 11% del total) varen haver de desistir en algun moment de la prova. L’esdeveniment es va desenvolupar amb absoluta normalitat durant les jornades de dissabte i diumenge.
Una emotiva batucada va rebre poc després de les 5 de la tarda a l’últim equip que va aconseguir arribar a Sant Feliu, el Urduña-Orduña, amb només tres marxadors, i amb un temps de 31 hores i 20 minuts. Fou el brillant tancament a una intensa tercera edició de l’Intermón Oxfam Trailwalker, tot un èxit de participació i de recaptació, ja que s’han aconseguit reunir uns 620.000 euros en donatius que s’utilitzaran en els projectes que l’ONG desenvolupa a Àfrica , Amèrica i Àsia.
L’equip Kriter.net, guanyador l’any passat de l’Intermón Oxfam Trailwalker, ha tornat a ser en aquesta tercera edició el primer a arribar al final del recorregut a Sant Feliu de Guíxols. Kriter.net, integrat per Antoni Navarro, Ricard Verge, Javier Lozano i Xavier Nadal, batent el rècord absolut de tots els Trailwalkers que se celebren en 12 països, amb una marca de 9 hores 45 minuts. L’anterior rècord estava en poder d’un equip participant en el Trailwalker d’Oxfam Austràlia, amb un temps de 9 hores i 46 minuts. 23 minuts després, i en segona posició, va entrar l’equip Gitònics, i 1 hora 20 minutos després ho feia l’equip Where is the limit.
August Tarragó, de l’equip Llop Gestió, fou el primer participant a arribar a Sant Feliu dels 3 que ho varen fer en handbike (cadira de rodes adaptada a manera de bicicleta), poc després de les 11 del matí.
La localitat de Sant Feliu de Guíxols, va acollir amb un ambient festiu als marxadors. En col·laboració amb les entitats locals i l’Ajuntament de Sant Feliu, el passeig marítim ha instal·lat uns estands on s’han desenvolupat activitats per a petits i grans.

RCC_6368

El més llegit

I després