I després

EXPO DE FOTOGRAFIES DELS TALLERS CASTELLÓ

Compartiu aquesta història

El divendres, 8 de desembre a les 19:00 hores s’inaugura a la sala La Nau Blau (al primer pis dels antics tallers Hermanos Castelló), al carrer Sant Isidre 21 de Sant Feliu de Guíxols, l’exposició “Al voltant d’una ximeneia”, on es podran contemplar una selecció de fotografies realitzades per Ferran Freixa, l’any 2001, quan encara hi havia màquines al taller i d’altres més recents que han anat a càrrec dels fotògrafs locals Enric Estarlí i Trevor Skinner, més recentment, tots amb el seu estil propi, diferents enfocaments i perspectives.

En Julià Castello explica: “En nom de la meva germana Amàlia, del meu germà Ricardo i en el meu propi, em complau convidar-vos a la seva inauguració per gaudir de fotografies d’una fàbrica-taller aturada temps enrere, però hi hem afegit la vida que ens porta el record de les persones que, en un moment o altre hi van treballar i una petita mostra de la seva feina i el seu enginy. Hi podreu veure una màquina “de ribot” per fer taps (principis del s.XX) i un dels motors marins de 2’25CV Hipocampo fabricats ideats pel nostre pare Franciscu, Xicu, Paco…després de la guerra civil, als anys 50. Fotos de treballadors de Can Castelló i d’altres tallers, sempre en marcs festius de Sant Eloi, patró dels manyars”.

En aquesta exposició també hi col·labora l’associació cultural Aleph, la inauguració és oberta a tothom i es pot visitar fins el 7 de gener de 2018, de dijous a dissabte, de 18 a 21 hores. Diumenges i festius: de 12 a 14 hores. Accés gratuït.

El més llegit

I després