SEIXANTA-VUITÈ APLEC DEL MONTCLAR

El Centre Excursionista Montclar (CEM) anuncia el 68è Aplec del Montclar, el 17 de desembre o es farà el canvi de senyera i un nou pessebre de fang.
Punt de trobada: Sortida a les 8:30h am a l’urbanització Casanova.
Àpats: Podeu dur esmorzar per coure a la brasa.
Activitat gratuïta.

Excursionisme Familiar farà una caminada per participar a l’Aplec del Montclar. El punt de trobada és l’aparcament del Gaziel amb cotxes particulars el mateix diumenge a les 9:30h am. Activitat gratuïta.

Infantil i Juvenil acamparà a Can Rifà per participar a l’Aplec del Montclar + Taller de plantar arbres. El dissabte 16 sortirem del Centre Excursionista Montclar a les 15h, i diumenge arribarem al Cim. Portar sac, màrfega, roba d’abric adequada, estris d’higiene, lot, cantimplora. Berenar, sopar del dissabte i esmorzar del diumenge. Confirmeu assistència a infjuvmontclar@blogspot.com

Es recorda que cal ser soci del Centre Excursionista per poder realitzar qualsevol de les nostres activitats, i que cal federar-se per participar a les excursions.

Tanmateix s’adjunta l’enllaç del programa d’activitats del mes.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació