I després

ÈXIT DEL PRIMER “PUIG DEL TERROR” DE SFG

Compartiu aquesta història

Nota sobre la Festa de la Tardor de Sant Feliu de Guíxols on s’informa que “ha acomplert les previsions i ha acabat amb un èxit de convocatòria. En el cas de la novetat d’enguany, el Puig del Terror -un passatge atemoridor que s’endinsava en els antics safarejos del barri del Puig- ha tingut els grups complets i tancats en tots o gairebé tots els dies.

Així, fins a 750 persones han passat per aquest terrorífic passatge, que convertia els safarejos en un cementiri ple de fum d’ambient, focus de llum tènue i nombroses criatures terrorífiques que esperaven els visitants més valents.

A diari hi havia uns 25 figurants, depenent de la jornada, de diferents edats. S’ha comptat amb el suport d’empreses i particulars (d’entre ells els maquillatges fets per Vanesa Arias i els efectes de perruqueria fets per Neus Patón.

L’entitat organitzadora i la idea original ha estat de Festes Ganxones, que ha superat les seves pròpies expectatives de convocatòria. L’Ajuntament hi va donar suport, així com nombroses aportacions, com la d’Eugeni Bigas i Pepo Valverde en la confecció del passatge i l’ambientació, la decoració, el joc de llums, el so i la màgia tètrica de la situació.

Per acabar amb la por, es va realitzar l’activitat “Zombies & Survivors”: era com una mena competició de a veure qui reunia més participants (maquillatge contra perruqueria). Va guanyar l’equip de perruqueria amb un total de 56 persones i els de maquillatge en van fer 54. Es va superar el número màxim de participants que era de 100.

No tot ha estat por, també s’han fet nombrosos tallers de castanyes i activitats tradicionals catalanes a Sant Feliu de Guíxols.

Així, en diferents moments, tallers i activitats, es van repartir més de 300 racions de castanyes i 75 racions de panellets, amb la col•laboració dels establiments Ca la Nati, Gironès i La Tahona.

Amb la novetat d’enguany, el bon temps, el pont festiu i la bona organització s’ha pogut viure una Festa de Tardor que ha estat un autèntic referent i un èxit de convocatòria a Sant Feliu de Guíxols”.

 

El més llegit

I després