I després

CROWNDFUNDING PEL PRIMER DISC DE SOTRAC

Compartiu aquesta història

Els components de Sotrac, una formació amb components de Sant Feliu de Guíxols i Llagostera, demanen col·laboració a través de la plataforma de crowdfunding Verkami per enregistrar el seu primer disc, un projecte pressupostat en 2.000 euros, dels quals ja n’han recaptat, amb 32 aportacions de suport, 1.073.

La formació (2 guitarres i una flauta travessera) va començar a fer versions de grups de referència de la música catalana com Gossos, Sopa de Cabra o d’artistes i bandes internacionals com Alanis Morrisette, The Cranberries o Dire Straits.

Declaren que “poc a poc, vam començar a composar les nostres pròpies cançons per tal d’expressar les nostres preocupacions i, amb el temps, ens hem fet a mida un repertori que podríem emmarcar dins el pop-rock en català. D’aquests primers anys de trajecte, destaquem l’autoenregistrament del nostre primer EP (“Entre nosaltres”) i d’un senzill (“Immortals”), a part d’una bona colla de sorpreses: poder arribar a la final de l’Engresca’t a la Sala Salamandra, compartir escenari amb grups com Txarango, Pastorets Rock, Trast, Bonobos, Oques Grasses, Búhos, etc.”

L’objectiu és enregistrar un disc a l’estudi professional “La vall”, de Granollers i els diners aconseguits aniran destinats, íntegrament, a cobrir les despeses de l’Artwork i la distribució del CD.

Els components de Sotrac aportaran als col·laboradors recompenses en material com ara discs, samarretes, entrades pel concert de presentació o concerts privats en acústic entre altres, depenent en un escalat de les aportacions.

La data límit per a les aportacions (que poden anar des de 3 euros fins a 500 euros) és el 6 de desembre i l’adreça per fer-les efectives és: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/16201-collabora-amb-el-primer-disc-de-sotrac

 

 

El més llegit

I després