ÈXIT DE L’URIÇADA POPULAR A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Durant el matí del dissabte 2 de febrer ha tingut lloc la tradicional Uriçada Popular a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, acte central de la campanya gastronòmica de Temps d’Uriços. Des de les 11h els jardins Juli Garreta s’han omplert per poder tastar aquesta delícia de mar.

Segons el regidor Salvador Calabuig més de 2.000 uriços s’han servit durant la jornada, on per 6€ es podien obtenir 6 uriços, pa i un got de cava o aigua.

Èxit de participants en la jornada promocional de l’uriçada de Sant Feliu de Guíxols aquest dissabte, que tot i que ha augmentat considerablement les unitats (1.800 uriços, equivalents a 300 racions) en una hora i mitja s’han exhaurit.

L’Uriçada Popular forma part dels últims dies de campanya que anualment organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols fins el 28 de febrer i que compta amb 19 restaurants i bars adherits.

La relació d’establiments adherits és la següent: Beach Club, Casa Teva-Gastro Snack, Casino Guixolenc, Cau del Pescador, Chic Hostal-Bar Restaurant, El Dorado Mar, El Ginjoler, El Tinglado Bar-Restaurant,
Hot-Dog, La Pansa, La Proa, Marabú, Maria Rosa, Nou Casino La Constància, Sa Marinada, Sant Pol Hotel-Restaurant, Terra Hotel Alàbriga, Villa Laura i Voramar.
Més informació a visitguixols.com

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació