I després

DISSET PERSONES COMENCEN A TREBALLAR A L’AJUNTAMENT A TRAVÉS DEL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ”

Compartiu aquesta història

Aquest matí l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha rebut als 17 ciutadans que passen a treballar a l’Ajuntament de la ciutat gràcies al programa Treball i Formació.

La contractació ha estat possible gràcies a la subvenció concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya i destinada a donar treball a persones sense feina dins els grups en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, subsidi o de l’ajut del Programa de Requalificació Professional i, preferentment, més grans de 45 anys. També per a destinataris de la renda garantida de ciutadania i dones en situació d’atur.

D’aquestes 17 persones, 13 d’elles tenen contracte durant un període de 6 mesos i 4 durant un any.
Desenvoluparan tasques a diferents àrees de l’ajuntament i simultàniament rebran formació per a la millora de la seva ocupabilitat i capacitació professional.

Les tasques es distribueixen de la següent manera:

2 informadors i 2 netejadors de carrer a l’Àrea de Neteja Urbana.
3 peons i 1 paleta a l’Àrea de Brigada.
2 oficials de segona de manteniment d’edificis a l’Àrea d’Infraestructures.
4 peons forestals a l’Àrea de Medi Ambient.
1 vigilant d’edificis municipals a l’Àrea d’Esports.
1 vigilant d’edificis municipals als centres cívics.
1 auxiliar administrativa a l’Àrea de Promoció Econòmica.

El projecte s’ha dut a terme dins de les polítiques actives d’ocupació que es duen a terme des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols destinades a cercar noves estratègies i col.laboracions amb altres organismes i que permetin assolir una disminució de l’índex d’atur del municipi. També ajudar a millorar les capacitats professionals de persones amb especials dificultats per accedir al món laboral.

 

El més llegit

I després