DISSET PERSONES COMENCEN A TREBALLAR A L’AJUNTAMENT A TRAVÉS DEL PROGRAMA “TREBALL I FORMACIÓ”

Aquest matí l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha rebut als 17 ciutadans que passen a treballar a l’Ajuntament de la ciutat gràcies al programa Treball i Formació.

La contractació ha estat possible gràcies a la subvenció concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya  i destinada a donar treball a persones sense feina dins els grups en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, subsidi o de l’ajut del Programa de Requalificació Professional i, preferentment, més grans de 45 anys. També per a destinataris de la renda garantida de ciutadania i dones en situació d’atur.

D’aquestes 17 persones, 13 d’elles tenen contracte durant un període de 6 mesos i 4 durant un any.
Desenvoluparan tasques a diferents àrees de l’ajuntament i simultàniament rebran formació per a la millora de la seva ocupabilitat i  capacitació professional.

Les tasques es distribueixen de la següent manera:

2 informadors i 2 netejadors de carrer a l’Àrea de Neteja Urbana.
3 peons i 1 paleta a l’Àrea de Brigada.
2 oficials de segona de manteniment d’edificis a l’Àrea d’Infraestructures.
4 peons forestals a l’Àrea de Medi Ambient.
1 vigilant d’edificis municipals a l’Àrea d’Esports.
1 vigilant d’edificis municipals als centres cívics.
1 auxiliar administrativa a l’Àrea de Promoció Econòmica.

El projecte s’ha dut a terme dins de les polítiques actives d’ocupació que es duen a terme des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols destinades a cercar noves estratègies i col.laboracions amb altres organismes i que permetin assolir una disminució de l’índex d’atur del municipi. També  ajudar a millorar les capacitats professionals de persones amb especials dificultats per accedir al món laboral.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació