I després

Èxit de la primera classe de ioga a la platja de Sant Feliu de Guíxols

70 persones s'han acostat aquest matí fins a la platja de Sant Feliu de Guíxols per participar en la primera classe de ioga de les previstes per aquest estiu a la zona de davant de l'espigó de l'àncora. Aquesta activitat s'allargarà durant els mesos de juliol i agost i és els dimarts i dijous de 8 a 8.45 del matí.

Compartiu aquesta història

70 persones s’han acostat aquest matí fins a la platja de Sant Feliu de Guíxols per participar en la primera classe de ioga de les previstes per aquest estiu a la zona de davant de l’espigó de l’àncora. Aquesta activitat s’allargarà durant els mesos de juliol i agost i és els dimarts i dijous de 8 a 8.45 del matí. És gratuïta i no cal inscripció per participar-hi. Les sessions van a càrrec de l’Espai Ganesha i estan dirigides per Francesc Quílez.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha organitzat unes classes de gimnàstica de manteniment a la platja, en aquest cas al Racó de Garbí, de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí. Són gratuïtes, tampoc cal inscripció i tindran lloc aquest juliol i agost.

 

El més llegit

I després