I després

Càsting pel programa de TV3 “Persona infiltrada” a Sant Feliu de Guíxols

La productora responsable del programa de TV3 Persona Infiltrada, Veranda Televisió, busca persones de Sant Feliu per participar en el seu espai. Es tracta d’un concurs on diversos catalans famosos posen a prova diferents famílies i col.lectius de tot el territori per veure si els seus membres és coneixen realment bé.

Compartiu aquesta història

La productora responsable del programa de TV3 Persona Infiltrada, Veranda Televisió, busca persones de Sant Feliu per participar en el seu espai. Es tracta d’un concurs on diversos catalans famosos posen a prova diferents famílies i col.lectius de tot el territori per veure si els seus membres és coneixen realment bé. Per participar en aquest espai de caire familiar heu de formar part d’una família o d’un col.lectiu de quatre membres o més que visquin plegats, com una família.

La idea de l’espai és divertir-se i que els participants puguin optar a guanyar un premi econòmic. Els interessats us podeu inscriure per mail a personainfiltrada@veranda.tv, trucar al 682.11.08.24 o enviar un Whastapp al 682.11.08.24

 

El més llegit

I després