I després

Rafa Cabanillas es proclama guanyador de la Copa Marnaton amb la seva victòria a Sant Feliu de Guíxols

Aquest passat dissabte es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols la quarta prova del calendari del circuit de natació en aigües obertes Marnaton eDreams 2019. Vora 1.000 nedadores i nedadors es van donar cita en aquesta competició per completar les distancies de 12; 6; 1,5 quilòmetres i Kids. Els esportistes es van trobar en una situació d’onada de calor, amb 32 graus de temperatura, alta humitat, i amb una aigua a 21 graus.

Compartiu aquesta història

Imatge: Marnaton

Aquest passat dissabte es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols la quarta prova del calendari del circuit de natació en aigües obertes Marnaton eDreams 2019.
Vora 1.000 nedadores i nedadors es van donar cita en aquesta competició per completar les distancies de 12; 6; 1,5 quilòmetres i Kids. Els esportistes es van trobar en una situació d’onada de calor, amb 32 graus de temperatura, alta humitat, i amb una aigua a 21 graus.
Pel director general del circuit, la ruta per Sant Feliu “és realment especial a nivell de paisatge”. També va recordar que “els participants neden molt enganxats a la costa, a uns 25 metres aproximadament, i això fa que puguin gaudir encara més del paisatge”. A més es va referir al pas de la competició pel Freu, que “tampoc deixa indiferent a ningú”.

En la prova reina, la de 12 quilòmetres, el guanyador va ser Rafa Cabanillas amb un temps de 3:00:54. L’entrenador del C.E. Marnaton, amb aquesta victòria, es va proclamar campió de la Copa Marnaton eDReams 2019 abans de la darrera prova. El van seguir al podi Guille Matas, de l’equip HEAD Swimming, i Mario Guillén del C.N. Terrassa. En categoria femenina la primera va ser Judith Torras amb un temps de 3:59:55, seguida d’Ariadna Bonet, ambdues del C.N. Granollers, i Mireia Gómez del Swim Emotions, tercera al podi. A l’entrega de trofeus hi va assistir el Regidor d’Esports, David Oliveras.

Podeu consultar la classificació clicant aquí.

 

El més llegit

I després