I després

Aquest dissabte es presenta “La noia del violoncel” de Jordi Campoy a la Casa Irla

Aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda, a la Casa Irla, es presenta el darrer llibre de Jordi Campoy La noia del violoncel. L’acte estarà presentat per Jordi Sanuy. Campoy és productor musical, pianista, compositor i escriptor de Sabadell. L’any 2007 va començar a escriure aquesta, la seva primera novel·la, que va acabar uns anys després.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda, a la Casa Irla, es presenta el darrer llibre de Jordi Campoy La noia del violoncel. L’acte estarà presentat per Jordi Sanuy. Campoy és productor musical, pianista, compositor i escriptor de Sabadell. L’any 2007 va començar a escriure aquesta, la seva primera novel·la, que va acabar uns anys després. L’obra explica que:

L’Anne és una jove músic amb dos grans talents: violoncel i falta de compromís. És imperfecta i caòtica, impacient i exagerada, impulsiva i una mica promíscua. Però hi ha una característica que sobresurt de la resta i que marcarà el seu destí: la manca de puntualitat. Arran d’un soroll estrany que sent a l’interior de la funda del seu instrument, l’Anne descobreix un objecte desconegut que la fa anar de corcoll. Aquesta troballa inesperada la porta a estirar del fi l i a descobrir els seus orígens, lligats a la Barcelona dels anys setanta a través d’un nen que vol tocar el violoncel.

El més llegit

I després