1000 CASA IRLA JORDI CAMPOY

Aquest dissabte es presenta “La noia del violoncel” de Jordi Campoy a la Casa Irla

Aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda, a la Casa Irla, es presenta el darrer llibre de Jordi Campoy La noia del violoncel. L’acte estarà presentat per Jordi Sanuy. Campoy és productor musical, pianista, compositor i escriptor de Sabadell. L’any 2007 va començar a escriure aquesta, la seva primera novel·la, que va acabar uns anys després. L’obra explica que:

L’Anne és una jove músic amb dos grans talents: violoncel i falta de compromís. És imperfecta i caòtica, impacient i exagerada, impulsiva i una mica promíscua. Però hi ha una característica que sobresurt de la resta i que marcarà el seu destí: la manca de puntualitat. Arran d’un soroll estrany que sent a l’interior de la funda del seu instrument, l’Anne descobreix un objecte desconegut que la fa anar de corcoll. Aquesta troballa inesperada la porta a estirar del fi l i a descobrir els seus orígens, lligats a la Barcelona dels anys setanta a través d’un nen que vol tocar el violoncel.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació