I després

ÈXIT DE LA PASAREL·LA COSTA BRAVA DE SFG

Compartiu aquesta història

La VII Passarel·la Costa Brava que es va celebrar diumenge dins el marc del Festival Internacional de la Porta Ferrada va tornar a tenir un lluïment especial a l’escenari de l’Espai Port, on hi varen assistir més de mig miler de persones van gaudir dels models i l’espectacle que van oferir els comerços de Sant Feliu per donar a conèixer les novetats d’aquesta temporada i la vinent.

En una nota dels organitzadors, l’Associació Comerç i Turisme, de Sant Feliu de Guíxols, apunten que “A les nou del vespre començava la desfilada amb els pentinats alegres de Perruqueria Ydalia i després es succeïen els models de les diferents botigues participants: Bambú roba infantil i calçats Conde amb els més petits elegants per a l’ocasió, Llenceria Encarnación Ortega portava la firma Chantelle, les joies de Marta Aviñó enlluernaven sobre l’escenari. Clover, Inquietud’s moda jove, i Guitare i van fer una desfilada amb models espectaculars dignes de les millors desfilades i tancaven les models Sara Style amb tocats amb extensions de cabell natural.

Per acabar els assistents van gaudir dels shows de Mistreet Dance Studio, que van posar el colofó final a una jornada que busca enfortir llaços entre el sector privat i el Festival.

L’Associació amb la col·laboració de Ca l’Angel van obsequiar al públic amb una copa de cava i l’espai estava guarnit amb un petit market amb expositors de El crep de mi vida, Calçats Conde i Bambú moda infantil, juntament amb un food truck que servia mojitos sense parar.

Guíxols Comerç i Turisme vol fer un extensiu agraïment a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a tots els participants que van fer un gran esforç d’organització en un escenari molt exigent i a The Project per la cessió de l’espai que aquest any no va comptar amb l’obertura del Village”.

El més llegit

I després