I després

RESULTATS DEL C.A. XALOC AL CAMPIONAT D’ESPANYA

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana, es va celebrar el campionat d’Espanya de natació amb aletes i velocitat en immersió, categories Júnior i Sènior a les piscines municipals d’Alacant. Les tècniques i especialitats dutes a terme foren les de natació amb aletes superfície (monoaleta), bialetes i apnea, i es en les distàncies de 25, 50, 100, 200, 400 i 800 metres.

Es va comptar amb la participació d’una quinzena de clubs d’arreu de l’estat i el Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols hi va participar amb 14 nedadors/es, els quals van obtenir uns molt bons resultats.

La nedadora Laura Alsina va obtenir la medalla de bronze en els 400m immersió i el nedador Ferran Conchillo va obtenir les medalles de plata en els 400m. bifins, plata en els 200m. bifins i bronze en els 100m. bifins.

Enguany, el Club Aquàtic Xaloc celebra els 25 anys de la fundació de l’entitat esportiva amb una llarga trajectòria i dedicació a la natació, aigües obertes, triatlons.

Les properes activitats destacades són:
-Travessia Sant Feliu de Guíxols, el diumenge 19 d’agost.
-Volta del serrà, el diumenge 26 d’agost, una espectacular travessia per parelles, un nedant i l’altre acompanyant amb el caiac. Es poden fer tants relleus com es vulgui.

Per a més informació www.clubaquaticxaloc.com

El més llegit

I després