I després

MESURES PREVENTIVES PER MILLORAR LA FESTA MAJOR

Compartiu aquesta història

Els regidors responsables de l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Sant Feliu, Laura Serrano, David Oliveras i Albert Polo, han donat a conèixer algunes de les novetats que s’incorporen a les activitats de la Festa Major d’enguany, després de fer un seguiment de les anteriors edicions a l’espai de barraques i concerts, i també a la zona de xiringuitos dels Jardins Juli Garreta on per primera vegada, a l’espai comú de taules, es podrà gaudir d’un espai més confortable després de la reordenació i millora que es va portar a terme en una actuació realitzada fa uns mesos.

David Oliveras declarava que una altra iniciativa de caire social serà la formació a tots els responsables de les entitats, de les barraques i xiringuitos, entre les quals destaquen les de dispensació d’alcohol i una altra sobre violència en l’oci nocturn. Tot plegat en coordinació amb l’Agència de Salut Pública, amb la obligació d’assistència de dos dels responsables de cada entitat, que han de transmetre les normes a tots els companys que completin els torns de servei. El propòsit és que puguin tenir eines per evitar situacions, com ara agressions que, en diversos àmbits festius i de lleure, s’han hagut de lamentar.

Els regidors han comentat que s’està treballant per poder disposar d’una taula informativa, a disposició de tots els ciutadans que assisteixin a la festa, perquè disposin de tota la informació que tingui a veure amb aquestes noves disposicions.

El més llegit

I després