I després

ÈXIT DE LA FESTA DE LA GENT GRAN DE SFG

Compartiu aquesta història

Finalment fores 850 les persones que varen assistir diumenge a l’esdeveniment “La gent gran anem de festa” celebrat al pavelló municipal d’Esports de La Corxera, organitzat per l’Ajuntament a través de la regidoria d’Envelliment Actiu, que va comptar amb la col·laboració de Pirates Motoclub -que van fer de cambrers del dinar, Creu Roja, Protecció Civil, joves de l’IES Sant Elm, altres voluntaris i les actuacions de Llops de Mar, Josep Costa i Toni Chamorro, el cor Juny de l’IES Sant Elm, i Llorenç amb l’Orquestra La Chatta.

Fa unes setmanes que l’alcalde, Carles Motas, comentava a la nostra emissora que en alguns pobles s’hi celebren dinars i festes de la gent gran i que es va decidir organitzar-la per primera vegada a Sant Feliu. Pocs dies més tard, la regidora de l’àrea d’Envelliment Actiu, Fina Cosp, declarava que la venda de tiquets s’havia disparat, quan hi havia 500 persones comptabilitzades, però en el tram final la xifra es va disparar, malgrat que es tancava la venda el dia 20.

Les actuacions foren la continuació d’un dinar amb paella, botifarra, vi i cava servit per voluntaris, pel qual van pagar 5 euros els majors de 65 anys, 14 euros els acompanyants i que va comptar, també, amb regals i sortejos. L’Ajuntament també va posar a disposició dels assistents un servei de Montdela per la tornada a casa.

En els parlaments es va comptar amb la reaparició pública de l’alcalde, Carles Motas, que es troba convalescent d’una operació, que va rebre l’agraïment dels assistents, als quals, juntament amb la regidora delegada, van anunciar que la festa tindrà continuïtat els propers anys.

El més llegit

I després