I després

Excursionisme Infantil i Juvenil del CE Montclar

Compartiu aquesta història

El Centre Excursionista Montclar (CEM) ofereix l’oportunitat, a nois i noies en edat infantil i juvenil, de gaudir de l’ambient excursionista i de la formació i la convivència que aquests tipus d’activitats generen. En la seva oferta de convocatòria la secció de centre guixolenc ha redactat el següent:

– Si ets un cul inquiet i tens ganes de fer alguna cosa que no sigui mirar la tele o la consola, el Montclar és el teu lloc.

– Si vols fer amics de veritat amb qui compartir nits sota les estrelles i tardes esportives, el Montclar és el teu lloc.

– Si vols conèixer tots els indrets del nostre poble i de les muntanyes que ens envolten, el Montclar és el teu lloc.

– Necessites més raons per unir-te a la família? Prova-ho!

Edats: Infantils, de 1er a 4art. d’ESO. Preu Infantils 90 €. Juvenils: 180 € que inclou una anualitat i totes les activitats incloses (l’alta de soci i de la federació va a part)

Quant als dies i horaris són tres caps de setmana al mes, des d’octubre fins el mes de maig, majoritàriament dissabtes de 16:00h a 19:00h. que s’estructuren així:

1 Sortida esportiva que per als infantils consisteix en excursions pels entorns de Sant Feliu i per als juvenils escalada, curses d’orientació, BTT i travessies.

1 Sortida social consistent en aplecs, marxes, etc. amb pernoctació i acabant-les sempre amb un esmorzar o bé dinar conjunt amb pares i mares.

1 Activitat local de diversos continguts dins del mateix centre Montclar.

Les reunions informatives es portaran a terme a les 22:00h els dies el dia 10 d’octubre per a pares i mares d’altres anys i el dia 17 d’octubre per a pares i mares nous.

Per més informació: infjuvmontclar@gmail.com Telèfon: 673 68 03 07

 

 

El més llegit

I després