I després

Arriba el circ Raluy i tanca el quiosc del passeig

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dijous fins diumenge, el circ Raluy, guardonat amb la Creu de Sant Jordi fa estada a Sant Feliu, des d’aquest dijous fins diumenge amb les següents funcions i horaris: dijous a les 18:30h, divendres a les 12:15h i 17:00h, dissabte a les 17:00h i a les 19:30h i diumenge a les 12:15h i 17:00h. farà estada durant aquestes diades oferint les seves particularitats tant a la pista com fora d’ella.

De tota manera la seva presència d’enguany ha comportat diversos contratemps com que s’haguessin d’enretirar deu vehicles amb la grua, que els seus propietaris varen haver d’anar a recollir a l’aparcament del port, atès que el circ ha a ocupat amb els seus furgons i caravanes tot el tram paral·lel al mar, dels Jardins Juli Garreta, segons declarava el regidor Joaquim Clarà al DdG, perquè no comptaven que ocupés tant d’espai.

Però el més perjudicat ha estat el concessionari del quiosc que ha vist com la carpa, la barana de tanca i els camions han deixat l’establiment envoltat, gairebé sense accessos i sense vista ni al passeig ni al mar la qual cosa considera que és el gran atractiu del seu negoci.

Josep Vargas comenta que ja va estar mot perjudicat per l’allargament de la fira de Festa Major atès que contravé els seus interessos en plena temporada i, ara, declara que se sent assetjat pel circ que li bloqueja la terrassa, a més de tenir un camió que li tapa tot el lateral que dona al passeig dels Guíxols. En realitat, la carpa no podia recular més atès que, per l’altra banda, també està a tocar de l’atracció infantil de l’empresa Notario.

El responsable, s’ha mostrat decebut per la situació i ha decidit tancar l’establiment fins que se li alliberi l’espai.

El més llegit

I després