I després

Gasetilla de notícies i activitats de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Promoció d’allotjament a Sant Feliu

Amb motiu de la prolongació de l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha proposat als establiments hotelers de Sant Feliu de Guíxols una copromoció d’aquesta exposició fins la seva finalització, el 21 d’octubre. Durant la vigència de la promoció, els usuaris d’aquest establiments podran gaudir d’un preu especial de 4,5 € per una entrada general i 3 € per a estudiants universitaris, pensionistes, jubilats i aturats, que presentin la corresponent acreditació. Els establiments adherits a aquesta promoció d’allotjament & cultura son:
Hotel Eden Roc ***: www.edenrochotel.com
Hotel Sant Pol ***: www.hotelsantpol.com
Ca l’Isern- Hostal Geis *: www.restaurant-isern.com
Hotel-Restaurant del Mar *: www.hotelrestaurantdelmar.com
Hotel Hostal del Sol ***: www.hostaldelsol.cat
Hipócrates Curhotel ****: www.hipocratescurhotel.com

 

Horaris del Síndic de Greuges

L’Oficina del Síndic informa que es troba ubicada al carrer Penitència 10 (Casa Albertí) de Sant Feliu de Guíxols després de restar uns mesos al Monestir. L’horari de treball és de dilluns a divendres: de 8 a 15h. i el dimarts també de 16 a 18.30 h.
Per contactar amb l’Oficina, podeu fer-ho presencialment o bé on line: www.guixols.cat Mail: sindic.greuges@guixols.cat Telèfon: 972 32 80 40.

 

TZVR, concerts divendres i dissabte

Divendres a les 21:30 h. SUBSONICS [USA, Garage]
+ THE EDUCATORS [Palafrugell, Garage-Rock]

Dissabte a les 21:30 h. PICORE [Zaragoza, Trance-Rock]
+ ALADO SINCERA [Barcelona, Post-Rock]

 

Grateful Bues al Rambla i La Puta i La Ramoneta a La Goleta

Aquest divendres, 12 d’octubre, a les 21:h al Cafè Rambla de SFG, concert amb Grateful Blues amb accés gratuït.

Aquest dissabte, 13 d’octubre, a les 11 de la nit al bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols i amb entrada gratuïta, concert del grup del Vallès Oriental, La Puta i la Ramoneta, una banda formada l’any 2009, en format acústic, amb l’Oriol (veu), en Jep (baix) i l’Enric (bateria) component material nou i realitzant alguns concerts de petit format. A meitat de l’any 2010, es va incorporar al grup l’Isaac (guitarra solista) i varen transformar el repertori acústic a format elèctric. A principis de l’any 2011, s’hi va incorporar l’Eduard (guitarra) així doncs amb la formació definitiva, a més de readaptar i ampliar el repertori, la banda va iniciar la seva activitat en directe. Actualment presenten el seu primer enregistrament d’estudi “Rock de degeneració espontània”, realitzat entre Riells del Fai i l’Ametlla del Vallès, amb l’enregistrament, mescla i masterització de Sergi Marsiñach. http://www.laputailaramoneta.net/

Taller de manualitats “Fem els nostres regals de Nadal “

Aquest dimarts s’han iniciat els tallers d’artesania adreçats a residents de l’Eixample, organitzats pel Pla de Barris amb l’objectiu que els interessats puguin fer els seus regals amb les seves pròpies mans i les seves idees a partir de tècniques senzilles i de materials que estan a l’abast de tothom. Treballar amb una mirada creativa no només descobreix el potencial d’un mateix sinó el potencial dels materials que ens envolten. L’objectiu es donar regals amb sentit de vincle personal.
El taller, gratuït, es realitza els dimarts de 15 a 17h a TAPS, local de carrer Girona, 40 i l’imparteix Anna Gutiérrez..

 

El més llegit

I després