Els Amics del Museu organitzen una excursió a Montserrat per visitar el seu Museu, que si bé no és excessivament conegut, exposa el patrimoni artístic i arqueològic de l’abadia amb obres de Caravaggio, El Greco, Berruguete, Martí Alsina, Vayreda, Monet, Sysley, Pissarro, Rusiñol, Casas, Picasso, Joaquim MIr, etc., a més d’arqueologia egípcia, grega i romana.

Per tal d’esquivar la gran aglomeració de visitants que s’hi concentra el cap de setmana, la sortida s’ha programat pel dilluns 3 d’octubre, preveient la sortida a les 8 del matía la plaça Monestir, davant de l’església Mare de Déu dels Àngels.

El preu del tiquet per a socis és de 55 € i per a no socis de 60 €. Que inclou el desplaçament amb autobús, pujada i baixada a Montserrat amb el cremallera, entrada i visita amb guies al Museu i dinar en restaurant.

En arribar al monestir, es farà una visita a la plaça i a l’interior de la basílica per, a les 12, escoltar l’Escolania de Montserrat i, tot seguit, dinar al restaurant (servits a taula) i a les quatre s’accedirà al Museu. .

Acabada la visita, es tornarà a Sant Feliu. Els tiquets ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir. Telèfon: 972 82 00 51.