I després

Estrena d’ambulància i accident a la platja de SFG

Compartiu aquesta història

Gairebé coincidien aquest divendres la presentació oficial de la nova ambulància de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro amb un accident a la platja que, sortosament, només ha estat un ensurt que ha posat a prova la coordinació dels serveis d’emergència.

Una jove de 36 anys ha patit un atac epilèptic a dins de l’aigua a la platja de Sant Feliu de Guíxols, cosa que l’ha deixat convulsionant i amb una aturada cardiorespiratòria.
La jove ha estat treta de l’aigua amb urgència, i els socorristes de la platja (Creu Roja) han intentat reanimar-la, al mateix temps que es mobilitzava un equip mèdic amb l’ambulància de servei de platges.

En paral.lel un helicòpter del SEM s’ha traslladat des de Girona en nou minuts i ha pogut aterrar a la platja de Sant Feliu després que la Policia local fes lloc entre els usuaris, tot i que mentrestant la afectada havia recuperat consciència i el pols. Tot seguit ha estat traslladada de forma preventiva a l’Hospital de Palamós.

Minuts abans els regidors Joquim Clarà i Francisco Cárdenas, acompanyats del president de l’Assemblea Local de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro, Joan Maura, feien la presentació de la flamant ambulància adquirida precisament per donar el servei a les platges ganxones durant l’estiu, la qual cosa ha estat possible gràcies a la concessió que, mitjançant concurs ha acabat assolint.

Els regidors es mostraven satisfets de comptar amb Creu Roja per garantir aquest servei als usuaris, la qual cosa ha possibilitat l’adquisició del nou vehicle pel preu de 50.000 euros que, segons Maura, es finança gràcies a les aportacions dels socis, al servei altruista dels voluntaris i a les subvencions aconseguides.

El més llegit

I després