I després

Festa Major de Sant Pol aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Com cada any, alguns locals organitzen la Festa Major de Sant Pol que compta amb la presència, al Parc de les Dunes, dels inflables, autos de xoc, tren del dimoni, inflables i altres atraccions destinades a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys d’edat.

La festa, que s’allarga durant tot el cap de setmana compta amb les actuacions, aquest divendres al vespre d’un dels màxims exponents dins del món de l’havanera com és el grup palafrugellenc Peix Fregit.

Dissabte continuaran les atraccions del Parc de les Dunes i al vespre, al passeig, es comptarà amb una mostra de danses clàssiques i baile flamenc a càrrec d’una formació local que sol concentrar un important nombre de públic com és Pasión Gitana.

I diumenge a més de les atraccions infantils permanents a l’espai de les Dunes, al matí, se celebrarà la clàssica Sardinada popular, seguit del divertit i clàssic Campionat Internacional de Menjada de Síndries (amb pinyol i sense).

Es comptarà també amb un amè grup d’animació infantil per tal d’entretenir i de divertir als més petits en el seu dia de platja i al vespre, per a tots els públics el ball de tancament que comptarà amb el show del guixolenc Eugeni Bigas i la seva Discoteca Mòbil Nou Só.

Tots els actes són gratuïts i estan pratocinats per un grup d’establiments de la zona de llevant de la platja de Sant Pol, en una festa que dinamitza la zona, en la qual es tanca al trànsit el passeig per a gaudi dels assistents que, des de fa anys gaudeixen d’aquesta petita Festa Major perifèrica en un espai de qualitat com és la platja i passeig de Sant pol on, en aquestes diades també s’hi instal.len parades d’artesans que ambienten la zona del passeig compartint aquesta celebració a la vora del mar.

Cal recordar, en referència a aquest àmbit que ja s’ha senyalitzat la zona que va des de la riera d’Agaró fins la Taverna del Mar com a Espai sense fum per aquelles persones que en els seus dies de platja vulguin gaudir de l’espai lliure fum que ha habilitat l’Ajuntament de Sant Feliu.

El més llegit

I després