I després

Menys robatoris a PDA

Compartiu aquesta història

Un dels punts febles de la seguretat al terme municipal de Castell-Platja d’Aro al 2012, segons informa el diari El Punt Avui, van ser els assalts a domicilis, amb la tràgica mort de l’empresari Jordi Comas com a exponent més mediàtic, el 19 de novembre. El grau d’incidència dels assalts, però, ha minvat aquest estiu respecte a les dades del trimestre comprès entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2012. L’any passat, en aquest període, se’n van denunciar fins a 58, mentre que aquesta temporada els cossos de seguretat que operen al municipi només n’han registrat 32, un 45% menys.
Les dades les va donar ahir el sotsinspector en cap de la policia local de Castell-Platja d’Aro, David Puertas, durant la festa anual del cos de seguretat. Tant l’alcalde, Joan Giraut, com el director territorial d’Interior, Albert Ballesta, que va insistir que la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra continua treballant per identificar i detenir els responsables de la mort de Comas, van tenir paraules de record per a l’hoteler i expresident de la FOEG.
Al marge de la reducció de robatoris en domicilis, al municipi han repuntat –un 37% més– sobretot per l’increment de sostraccions de telèfons intel·ligents entre joves, el saldo de delictes i faltes denunciades ha davallat lleugerament (-0,37%).

El més llegit

I després