TROBADA MOTERA I CONCURS FOTOGRÀFIC

El proper diumenge, 6 d’octubre els components del motogrup “Pirates” celebren la seva clàssica trobada de motos al Passeig del Mar on, entre 10 i 11 del matí, es faran les inscripcions i el lliurament d’una bossa amb els obsequis i l’esmorzar.
A les 11 s’iniciarà la Ruta Pirata i a la 1 el pica-pica i lliurament de trofeus a més del sorteig d’un cap de setmana a la Costa Brava. Els telèfons d’informació són: 617782735 i 650962333.
La trobada compta amb la col·laboració especial de l’AFIC Guíxols, ja que l’agrupació fotogràfica convoca el  II Concurs de Fotografia “Foto-Motard” amb motiu de la trobada motera.
Cada concursant podrà presentar fins a cinc fotografies realitzades durant la trobada, en format jpg,, amb una mida màxima de 2400px pel costat més llarg i una resolució de 240 dpi.
Les fotografies s’han d’enviar al correu electrònic afic50sfg@gmail.com abans de les 24 hores del dia 20 d’Octubre.
El veredicte serà públic i es portarà a terme a les 22 hores del divendres 25 d’Octubre a l’auditori del Casino Guixolenc. Un cop finalitzat el fallo, es farà la entrega dels premis consistents en 100 euros i trofeu per al primer classificat, 50 euros a i trofeu per al segon i trofeu per al tercer i per al primer classificat menor de 14 anys.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació