I després

ESPORT PER L’ICTUS DISSABTE A SFG

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte el gimnàs Olympic Gym de Sant Feliu de Guíxols organitza “Esport per l’Ictus”, una festa externa i participativa de caràcter solidari amb motiu de la celebració del segon aniversari de la seva nova etapa en la qual part de la recaptació es destinarà a l’Associació Jordi Comas Matamala (recordat empresari de Platja d’Aro que va morir fa un any) que, entre els seus projectes, participa en l’adaptació d’aparells i espais destinats a aquelles persones discapacitades que volen practicar l’esport.
El responsable del gimnàs, David carreras, declarava a la nostra emissora que el fet que una noia inscrita a l’Olympic Gym patís un ictus, va sensibilitzar a la direcció i als seus companys, que han volgut convertir la seva festa d’aniversari en un entretingut i divertit acte obert i participatiu.
No cal anar vestits de festa ja que la sala es convertirà en un gram gimnàs on es podrà participar en diferents esports, balls, classes i coreografies al temps que també es faran exhibicions de grups consolidats.
L’accés a la sala es farà a través de la compra d’una samarreta solidària, al preu de 10 euros, que és una forma d’ajudar a l’Associació a poder complir el compromís que ha adquirit amb les persones que han patit aquesta i altres malalties a la nostra zona i que volen, o els cal, continuar practicant l’esport.
A la iniciativa de l’Olympic Gym s’hi ha afegit l’empresa Art Agència (Sala Flamingo), Sport Med, Zumba Fitness, PP’S Park i l’Ajuntament de Sant Feliu que farà el trasllat d’aparells i material a l’antiga Sala Las Vegas del carrer Colom.
La programació és la següent:
17:00h. Ciclo Indoor.
18:00h. Zumba Fitness.
18:45h. Activitats per a grups infantils de Hip-Hop
19:00h. Ball “Gangnam Style”
19:10h. Power Combat
20:00h. Ball Country “No rompas más”
20:10h. Master Class Spinning “Closing Party”
També es farà una xocolatada popular (19:10h.) i sorteigs de regals de diverses entitats col.laboradores (20:10h.)

El més llegit

I després