I després

ESPECTACLE PRO TRAILWALKER D’EN PEYU A SFG

Compartiu aquesta història

Diversos equips ja estan reunint fons per aportar a la Trailwalker Oxfam Intermon que s’ha de celebrar el dissabte 14 d’abril amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu.

L’aportació per a la inscripció és d’un mínim de 1.500 euros i cada equip promou activitats per recaptar els diners, que sovint superen la quantitat mínima estipulada per l’organització.

Un d’aquests esquips estarà format per Josep Companyó, Maria Conchillo, Gemma Budó i LLuís Serra, de Sant Feliu, i Gina Dalmau i Anna Agustí de Platja d’Aro, integrants que es reconeixen com a fans del polifacètic Peyu, convertit en personatge mediàtic per les seves col·laboracions a l’APM de TV3 i que s’han autobatejat amb el nom d’Els Peyus.

Se’ls va ocórrer intentar que vingués a oferir un espectacle a Sant Feliu i els va sorprendre la resposta positiva de l’osonenc per donar suport a l’equip que porta el seu nom i que s’ha concretat pel dia 4 de març al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, a les 18:00 hores a un preu de 10 euros.

Els punts de venda anticipada d’entrades solidàries són:
-Sant Feliu de Guíxols: Agència de Disseny Ikrea, Perruqueria Neus Patón i Centre d’Estètica Zen Garden.
-Platja d’Aro: Skull.
-Santa Cristina d’Aro: Pit Lane Motos

Informació de l’equip: https://www.facebook.com/peyusteam/

El més llegit

I després