I després

ESPECTACLE INFANTIL A CE MONTCLAR

Compartiu aquesta història

El teatre del Centre Excursionista Montclar (C.E.M) comença la tercera temporada d’espectacles infantils aquest diumenge 20 d’octubre amb l’espectacle de clown “Els contes de la Bleda” de la companyia. La Bleda. Són contes escenificats mitjançant una pallassa: La Bleda. La Bleda és molt entranyable, atenta, delicada i dolça…amb un punt de picardia. El peculiar personatge és per petits i no tant petits, arriba amb humor, colors i música. El públic participa des del primer moment del conte i s’integren d’una manera senzilla i eficaç. On es complementen dos llenguatges: el clown i els contes, enmig de somriures. L’espectacle començarà a les 18h i té una durada de 45 minuts.
La secció Espectacles confecciona, des de 2010, un calendari d’actuacions basat en la contractació de companyies d’espectacles, principalment de la província de Girona, per realitzar una programació anual. Aquesta temporada d’hivern consta d’una programació infantil fix, els mesos d’octubre, novembre i desembre, d’un cop al mes, els diumenges tarda a les 18:00h.
Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar a la nostra web www.cemontclar.cat.

El més llegit

I després