I després

EL GANXOTAPES! JA ESTÀ EN MARXA

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dissabte, 19 d’octubre, fins al diumenge 24 de novembre se celebra la tercera edició del Ganxotapes! que compta amb 27 tapes exclusives ofertes per establiments de Sant Feliu que es poden assaborir al preu de 2,50€ acompanyades d’un quinto o canya.
Els restaurants participants d’aquesta edició són: Bahía, Butron Berria, Can Nadeu, Can Noguera, Can Saura, Chic, El Carrilet, El Celler del Triton, El del Mig, El Gallo, El Pinxito, Granja Núria, Hot-Dog, Ibiza Habana, La Carbonera, La Cava, La Gaviota, La Pansa, Les Roselles, L’Estació, Molí de Vent, Nit i Dia, Nou Casino la Constància, Nou Xaica, Petit Café i SQR Café.
Com en cada edició, a partir de les fotografies enviades pels participants, s’escollirà la millor tapa ganxona. Per participar al concurs caldrà fer una fotografia de la tapa que considereu millor i publicar-la al perfil de Facebook www.facebook.com/ganxotapes, o bé al Twitter o a l’Instagram amb l’etiqueta #ganxotapes, indicant el nom de la tapa i l’establiment on us l’hagin servit. D’entre totes les fotografies s’escollirà la més creativa, i la tapa que aparegui en més publicacions serà la guanyadora del concurs i serà considerada la Millor Tapa Ganxona Tardor 2013.
Com a novetat d’aquesta edició, trobareu unes fitxes als establiments participants, on els clients que vulguin podran demanar que els segellin. Qui obtingui 9, 18 o 27 segells entrarà al sorteig de diferents premis cedits per Ca l’Àngel i La Brava Beer. Caldrà portar-les, màxim fins al 30 de novembre, a l’Oficina de Turisme, a la Plaça del Monestir, s/n. Les fitxes són personals i intransferibles. Lògicament, per aconseguir el segell cal tastar la ganxotapa.

El més llegit

I després