I després

Esdeveniment solidari de l’Elke Spa Hotel per recaptar fons per la Fundació Guíxols Surís

L’Elke Spa Hotel de Sant Feliu de Guíxols ha engegat un esdeveniment per la recaptació de fons a favor de la Fundació Guíxols Surís, una iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. La recaptació es fa mitjançant la venda de butlletes al preu de 15 euros, esponsoratges i també de donacions de particulars.

Compartiu aquesta història

L’Elke Spa Hotel de Sant Feliu de Guíxols ha engegat un esdeveniment per la recaptació de fons a favor de la Fundació Guíxols Surís, una iniciativa oberta a tots els públics que ja està en marxa. La recaptació es fa mitjançant la venda de butlletes al preu de 15€, esponsoratges i també de donacions de particulars. Les butlletes ja es poden comprar a la recepció de l’hotel fins el dia 29 de juliol.

Els diners recaptats són per millorar les instal.lacions de les residències de Sant Feliu, a més de per adquirir productes i material divers amb al intenció de millorar la qualitat de vida de la gent gran dels centres. Els qui hagin adquirit les butlletes, participaran en el sorteig de 12 premis que inclouen diversos productes i serveis valorats entre els 100 i els 1.000 euros.

La rifa tindrà lloc el 29 de juliol en un esdeveniment a les instal·lacions de l’Elke Spa Hotel, a les 8 de la tarda, i serà retransmès en directe per les xarxes socials de l’hotel.
Per a realitzar donacions, ser sponsor de la iniciativa, o sol.licitar informació, podeu trucar al telèfon 872.20.21.20, a l’extensió 20.

El més llegit

I després