I després

Tornen les visites guiades del ‘Guíxols Experience’ durant juliol i agost

Per quart estiu consecutiu, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha coordinat un seguit de visites arreu de la ciutat guiades i protagonitzades per guixolencs i guixolenques estretament vinculats amb les temes que s’exposen. El fet que els guies tinguin aquesta relació especial amb les històries que s’amaguen darrere les visites porta el públic a descobrir espais i relats sovint desconeguts i sorprenents.

Compartiu aquesta història

Tret de sortida a una nova edició del Guíxols Experience. Per quart estiu consecutiu, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha coordinat un seguit de visites arreu de la ciutat guiades i protagonitzades per guixolencs i guixolenques estretament vinculats amb les temes que s’exposen. El fet que els guies tinguin aquesta relació especial amb les històries que s’amaguen darrere les visites porta el públic a descobrir espais i relats sovint desconeguts i sorprenents.

La iniciativa es desenvoluparà al llarg dels mesos de juliol i agost, i enguany hi haurà tres temàtiques diferents:

– Visita del barri del Puig i la plaça del Mercat. 15 de juliol i 12 d’agost de 2020.

– El turisme i les tavernes al segle XX. 22 juliol i 19 d’agost de 2020.

– El tren i el port. 29 de juliol i 26 d’agost de 2020.

Les sis visites programades seran totes a partir de 19:00 hores de la tarda. Són gratuïtes, però requereixen de cita prèvia, que es pot concertar bé trucant a l’Oficina de Turisme -al 972 82 00 51-, bé escrivint un correu electrònic a l’adreça turisme@guixols.cat. Els organitzadors informen que aquest estiu serà obligatori l’ús de la mascareta durant el transcurs de les visites.

El més llegit

I després