Aquest dilluns 13 de juliol de 2020 han començat a treballar les 9 persones contractades per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols contemplades dins el Pla d’Ocupació Local creat amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones sense feina que tenen dificultats d’accés al treball, una situació que s’ha vist agreujada pels efectes de les mesures preventives i de contenció derivades de la Covid-19.

Aquest Pla s’inclou dins el Pla de Contingència i Recuperació 2020 aprovat per l’Ajuntament el passat 28 de maig per ajudar la ciutat davant els estralls de la pandèmia i que està xifrat en 1,2 milions d’euros.

A la convocatòria s’hi han presentat 138 persones per les 9 places de peons de neteja viària (3), administratius (2) i controladors/informadors de carrers (4).
Els dies 2,3,6 i 7 de juliol s’han realitzat un total de 90 entrevistes de feina a les persones candidates que reunien els requisits establerts dins les bases de la convocatòria, sent totes ciutadanes de Sant Feliu. El contracte de treballa serà de 6 mesos.